Australia/Travel

ALIVE, JUST NOT SO MUCH KICKING

social_jet_lag_18msds0-18msds5

Brussel-London-Singapore-Sydney-Darwin, vliegmarathon van 26uur overleefd. Balans? Een paar stramme spieren, darmen in de knoop en waarschijnlijk nog een paar nachten nachtmerries over vuil vliegtuigeten. Maar hellooo Australia, het avontuur kan beginnen!

Voorbije dagen noemden we Melaleuca hostel in Darwin onze thuis. Buiten een grote feeststraat valt hier niet veel te beleven. We hebben hier voornamelijk al aan public relations gedaan en onze eerste rit is gefixt. Zondag vertrekken we met een Aussie richting Kakadu national park waar we drie, vier dagen zullen rondcruisen en genieten van fauna en flora.

Tot meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s