Australia/Travel

AUSTRALIA: KAKABOO

IMG_4649

Via het prikbord in de hostel kwamen we in contact met Tom, een dertigjarige Aussie. Hij is semi-advocaat in Londen en  op bezoek bij zijn broer in Darwin. Na een positieve eerste ontmoeting was onze lift naar Kakadu national parkin da pocket. Helaas verliep die niet helemaal volgens plan.

I’ve got a hangover, oh-oooh

Tom pikt ons ’s ochtends twee uur te laat op met een “G’day, I’ve got a huge hangover.” De eerste stop: de supermarkt. Onze Australische vriend laadt willekeurig de winkelkar in. Een aardappel, een paprika, twee wortelen… Voor drie personen en vier dagen, hmmm. Na een interventiepoging van onszelf kon de trip beginnen.

Drie uur verder, wanneer we de bewoonde wereld ver achter ons gelaten hebben begeeft den automatique het. Daar staan we dan: 40 graden, een Aussie die niets van auto’s kent, geen gsmbereik en geen mens te bespeuren. Enkel aggresieve vliegen en hoogstwaarschijnlijk ook wel een paar crocs die op de loer liggen.

Beeld je ons enthousiasme in wanneer we twee parkrangers tegenkomen. Nadat ze onze auto bekeken hebben en ons verzekeren dat er geen ontploffingsgevaar is (yeah, you know us girls) besluiten we huiswaarts te keren.

Zo bommelden we aan 60km/uur weer richting Darwin om in te checken in de hostel waar we ’s ochtends uitcheckten. Volgende keer beter, en wie kan zeggen dat ie al stuck in the outback geweest is.

Cheers,

IMG_4651

One thought on “AUSTRALIA: KAKABOO

  1. Pingback: Darwin – Alice Springs | Ready4boarding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s