Australia/Travel

AUSTRALIA: ULURU

IMG_1411

Samen met Anita, een Duits meisje van 20 jaar, huurden we een auto voor een 2daagse trip naar Uluru. Zowel Laura als Anita mochten niet rijden, dus was het Astrid haar vuurdoop achter het stuur aan de linkerkant van de weg, spanneeund!! ;)  Na vijf uur rijden kwamen we toch heelhuids aan in de Red Center van Australia, waar we de zon zagen ondergaan aan de voet van die reusachtige berg. De dag erop passeerden we nog het kleinere broertje van de Uluru, de Olga’s, waarna we huiswaarts keerden en al rijkhalzend uitkeken naar onze volgende stop in Cairns.

IMG_1442
IMG_1451

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s