#straightfacades/kopenhagen

#STRAIGHTFACADES VAN KOPENHAGEN

img_9166-1

Ik heb wat met gevels. Ik vind het heerlijk om door een stad te wandelen en mooie of interessante gevels te fotograferen. Mijn reisgezelschap durft dan wel eens een wenkbrauw op te trekken, maar hé ik kan het gewoon niet helpen. Na een eerste editie over de gevels van de Provence is het nu de beurt aan Kopenhagen. De stad van de designshops, plantenwinkels, gezellige restaurants, stijlvolle Denen op de fiets, moderne architectuur, natuur en gekleurde huizen. Wat er opvallend is aan de Kopenhaagse gevels? De vierkante raamverdeling, het gevelgroen, de gestalde fietsen en de kleuren, vooral veel pastel! Kijk ook even naar mijn 48 uur in Kopenhagen als je zelf een citytripje plant.

img_9213-1

img_9259-1-3

img_9248-1-2

img_9157-1

img_9022-1

img_9261-1

img_9017-1

img_9070-1

img_9080-1

img_9258-1-2

img_9244-1-2

Foto’s © Laura Claessens Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s