Antwerpen/Antwerpen/België/New spots

ANTWERPEN: HART

img_7902

Van het ochtendgloren tot de late namiddag, bij HART kan je de hele dag door ontbijten, brunchen en lunchen. Al kan je er evengoed terecht voor koffie met vers gebak of een kom soep van de dag. Omdat niet iedereen een vroege vogel is, wordt voor de langslapers het ontbijt de hele dag door geserveerd. Genieten doe je in het gezellige interieur met open keuken, voorzien van een touch of pink. Bij HART draait het om lekker eten en drinken, zonder daarbij het welzijn van onze planeet en de dieren uit het oog te verliezen. “Al sinds mijn vijftiende ben ik vegetariër”, vertelt eigenares Karen Neven. “Vier jaar geleden besliste ik een stapje verder te gaan en werd ik veganist. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om mijn levensstijl door te trekken in HART.”
Gepassioneerd door de pure, plantaardige keuken ontwikkelde Karen een heerlijk aanbod met toppers als american pancakes met ahornsiroop en blauwe bessen, wentelteefjes met aardbeien, hazelnoten en slagroom, een klassieke toast avocado en huisgemaakte lasagne, en dat allemaal honderd procent vegan.

27177d53-d0f0-4a45-81b4-702e46b7c847

Wat? Oergezellig ontbijt-, brunch- en lunchadresje waar je de hele dag door kunt genieten van een pure, plantaardige keuken.

Prijs? Voor een ontbijt betaal je gemiddeld 11 euro, voor een lunch gemiddeld 14 euro.

HART, Minderbroedersrui 34, 2000 Antwerpen, website

 

Gepubliceerd in Steps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s