Antwerpen/New spots

ANTWERPEN: MURNI IN PARK DEN BRANDT

Murni_ParkDenBrandt

Na een deugddoende wandeling door het Nachtegalenpark of een bezoek aan het Middelheimmuseum kan je sinds kort voor een hapje en een drankje terecht in het statige koetshuis in Park Den Brandt. Murni verwent je elke dag van de week met ontbijt, lunch, diner, take-away of een tussendoortje. Mede-uitbater Elke Vandormael is niet aan haar proefstuk toe. Enkele jaren geleden stampte ze Murni uit de grond in de Quellinstraat waarop ze de zaak verhuisde naar de Geuzenstraat. Dankzij een samenwerking met horecagroep Shrimp Tempura van Wim Van der Borght kan ze haar zaak nu laten groeien. Op de kaart staan huisgemaakte gerechten geïnspireerd door Tel Aviv & Azië. Er is veel aandacht voor seizoensgroenten, oergranen en fruit en biedt ook heel wat alternatieven voor veganliefhebbers, vegetariërs en mensen met een glutenintolerantie. Genieten van de pure gerechten doe je in een rustgevend kader waarbij eucalyptuskleurige muren, een mosmuur en behang met exotische palmprint te toon zetten. In de lente opent Murni een omheinde speeltuin en een zonovergoten terras.

Wat: Het ideale adresje om na een stevige wandeling te genieten van lekker, puur eten. Je bestelt er de hele dag door ontbijt of gaat er voor een gezonde lunch, uitgebreid diner of een lekker tussendoortje.

Prijs: Omdat de kaart enorm uitgebreid is, variëren ook de prijzen. Maar reken gemiddeld 15 euro voor een dagverse salade.

Info: Murni, Koetshuis, Park Den Brandt, Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen, 03/246.60.66, www.murni.be

Murni_ParkDenBrandt8

Gepubliceerd in Steps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s